Tammikuussa olin Go fat go -dieetillä, ja painoa putosi kolmisen kiloa. Olo oli myös hieno. Siitä eteenpäin yritin sitten vaan olla vähän terveellisemmin, syödä mässyä vähemmän ja sitä rataa.

Toukokuun alulla tuli JAO:n postiini mainos henkilökunnan tulevasta juoksukoulusta, ja pääti ilmottautua. Eka juoksukoulu oli 16.5., sitä edeltävänä lauantaina kävin Redin kanssa Viitasaarella lenkillä kääntöpaikalle ja takas. Yllätyin, että jaksoin juosta aika pitkään yhtäjaksosesti.

Ekan juoksukoulukerran päätteeksi käytiin yhdessä lenkillä. Olin sittenkin juossut liian kovaa aikaisemmin. Tuolla tahdilla jaksoi oikeasti juosta ihan pitkään, eikä keuhkot pakahtuneet eikä suuhun tullut limaa.

Sen jälkeen olen nyt käynyt 3 krt/vko lenkillä, ja on ollut tosi mukavaa. Redikin juoksee pääosin ihan hyvin, mitä nyt joskus täytyy pysähtyä pissalle/kakalle, mutta eiköhän se tästä. Viime lauantaina juostiin Salmen lenkki, ja sitkeesti jaksoin, vaikka Kallioniementien osuus olikin pitkä kuin nälkävuosi.

Tänään kävin juoksemassa 1000 m:n "vetoja", jotta löytäisin oikeat sykerajat. Homma ei tainnut ihan onnistua, kun nyt kattelen juoksuopuksia, mutta eiköhän noista ainakin viitteellisesti ole apua.

Yritän tässä kattoa, josko jotain suunnitelmaa kehittäis. Heinäkuun lopussa lähdetään Noran, Maken, Leenan ja Kaisan kanssa kympille Viitasaarella. Kahtellaan, kahtellaan...